Jürgen Ligi rahapesuskandaalist: ma näen tühikargajatel sügavat vastutust (14)

Karl-Eduard Salumäe
, arvamustoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jürgen Ligi
Jürgen Ligi Foto: Eero Vabamaegi /

Täna Viljandit külastanud riigikogu liige Jürgen Ligi, kes oli Danske pangas toimunud rahapesu aastatel rahandusminister, hindab Eesti finantsinspektsiooni tööd väga kõrgelt. Oma poliitilisi konkurente, kes tema suhtes kriitikat teevad, nimetab ta aga poriloopijateks, kes lasevad poliitilistel eesmärkidel Eesti riigi mainel kukkuda.

Tõsi, Jürgen Ligi oponendid ei ole end ka tagasi hoidnud. Näiteks EKRE aseesimees ja ringkonnakaaslane Järva- ja Viljandimaa valimisringkonnas Jaak Madison on öelnud, et rahapesuskandaalil on Reformierakonna ja Ligi näpujäljed ning tema meelest tuleks eksministri suhtes alustada kriminaaluurimine.

Jürgen Ligi, praegu räägitakse teist kui endisest rahandusministrist ja finantsinspektsiooni nõukogu esimehest. Teie poliitilised oponendid juba ei halasta. Kas te näete Danske rahapesuloos endal mingit süüd, kas või moraalset kaasvastutust?

Kommentaarid (14)
Copy
Tagasi üles