Tulevik alistas Tallinnas Kalevi

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Herol Riiberg (kollases) lõi kolmapäeval Tallinna Kalevile ühe värava ja andis ühe resultatiivse söödu. Pilt on tehtud läinud laupäeval Viljandi staadionil peetud kohtumisel.
Herol Riiberg (kollases) lõi kolmapäeval Tallinna Kalevile ühe värava ja andis ühe resultatiivse söödu. Pilt on tehtud läinud laupäeval Viljandi staadionil peetud kohtumisel. Foto: Marko Saarm

Viljandi jalgpalliklubi Tulevik teenis kolmapäeval Premium-liiga turniiritabelisse magusa võidu, kui alistas pealinnas peetud kohtumises 2:0 JK Tallinna Kalevi.

Oma värava puutumata hoidnud viljandlaste mõlemad tabamused sündisid kohtumise avapoolajal. Esimese autoriks oli Herol Riiberg 15. mänguminutil ja teise tabamuse tegi 41. minutil Rainer Peips. Riibergi jalg oli suure eeltöö tegija teisegi tabamuse juures, sest just tema perfektsest püstsöödust tekkis Peipsil kalevlaste trahvikastis väraga lõppenud olukord.

Viljandi Tulevik kasvatas Premium-liigas oma konto kolmapäevase võiduga 20 punktini. Kaheksandal real asuva Viljandi meeskonna edu lähimate jälitajate FC Kuressaare ees kasvas nüüd kuue ja Pärnu JK Vaprusega juba seitsme punktini. Tulevikust aste kõrgemal on turniiritabelis JK Tallinna Kalev, kes on viljandlastest ees veel vaid kahe punkti võrra.

Viljandi Tulevik jätkab meistriliigat eeloleval laupäeval koduväljakul peetava kohtumisega Tartu JK Tammekaga. Mäng Viljandi linnastaadionil algab kell 13.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles