Talve tulles avab lumepark taas nõlva

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Huntaugu nõlval on kunstlume tegemiseks juba torustik maas ja kaevud samuti. Varsti aetakse kraav kinni ning lumepark võib asuda külmade tulekut ootama.
Huntaugu nõlval on kunstlume tegemiseks juba torustik maas ja kaevud samuti. Varsti aetakse kraav kinni ning lumepark võib asuda külmade tulekut ootama. Foto: Marko Saarm

Huntaugu nõlvast välja tulnud arheoloogilised leiud panid Viljandi lumepargi eestvedaja suve esimeses pooles küsimuse ette, kas tänavu talvel üldse saab uuendamistöid ette võtta, ent nüüdseks on vastus teada ning rajatakse kunstlumesüsteemi, mis talvel nõlva valgena hoiab.

«Meil on torustik ja kaevud paigas. Paneme need nüüd kinni ja hakkame talveks valmistuma,» ütles mittetulundusühingu Viljandi Talvepark juht Mart Kaas. Vaja on veel ühendada paar toru ning lähipäevil aetakse kaevetrass kinni.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles