Algas «Etnokulp 2018» rahvahääletus

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tänasest on avatud pärimusmuusika auhindade rahvahääletus.
Tänasest on avatud pärimusmuusika auhindade rahvahääletus. Foto: MARKO SAARM/

Tänasest on avatud pärimusmuusika auhindade «Etnokulp 2018» rahvahääletus. Tulemused selguvad 5. oktoobril Viljandi pärimusmuusika aidas peetaval auhinnagalal.

Esimest korda pärimusmuusika auhindade jagamise ajaloos on üks kategooria, «Aasta album» ainult žürii otsustada. Eesti pärimusmuusika keskuse juhataja Tarmo Noormaa usub, et sedasi saab veelgi enam ansambleid tunnustada.

«Plaadi kokkupanemine on suur töö ja alati on rõõm näha, kui hoolega on muusikud panustanud. Žürii on plaadid otsast lõpuni läbi kuulanud ja hindab seeläbi just tervikut, võttes arvesse kõiki aspekte,» kõneles Noormaa.

Pärimusmuusika keskuse projektijuht Sander Kahu kutsub kõiki inimesi «Etnokulpidel» oma lemmiku poolt hääletama, sest iga hääl loeb. Hääletanuid kutsub Sander Kahu osa saama auhinnatseremooniast. «Kümme aastat on tähistamist väärt ja sel aastal mängime mõttega, mis oleks, kui pärimusmuusika oleks keelatud.»  Seda, miliseks fantaasiamaailm kujuneb, saab näha 5. oktoobril kell 20 pärimusmuusika aidas.

Hääletada saab veebiaadressil folk.ee/etnokulbid2018.

«Etnokulp 2018» tulemused selguvad pärimusmuusika aidas tasuta galal, millest teeb otseülekande ETV2.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles