Eesti ettevõtted avavad üheks päevaks uudistajatele uksed

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karksi-Nuia lähedal tegutsev Mulgi pruulikoda avab 2. oktoobril uudistajatele uksed. Pildil on Lauri Vaiksaar ja Pille Pikner-Vaiksaar.
Karksi-Nuia lähedal tegutsev Mulgi pruulikoda avab 2. oktoobril uudistajatele uksed. Pildil on Lauri Vaiksaar ja Pille Pikner-Vaiksaar. Foto: Valdo Ots

Ettevõtluse Arendamise Sihtasutus (EAS) korraldab koos maakondlike arenduskeskuste ja amekondadega 2. oktoobril esimest korda üle-eestilise avatud ettevõtete päeva, mille käigus avavad paljud Eesti ettevõtted ukse oma telgitagustesse, tutvustavad oma sünnilugu, töörütmi ja tulevikuplaane.

Viljandimaalt oli end teisipäevaks kirja pannud kaks ettevõtet: uudistajaid ootavad Viiratsi saeveski ja Mulgi pruulikoda.

EAS-i ettevõtluse keskuse direktor Tanel Rebane kõneles, et tol päeval saavad huvilised näha, kes on need inimesed ettevõtte nime taga ja kuidas nad tagavad ettevõtte igapäevase tegutsemise.

Praeguse seisuga on võimalik külla minna 64 ettevõttesse, kuid ettevõtted saavad ennast kirja panna veel 25. septembrini. Osalevaid ettevõtteid on kõigist Eesti maakondadest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles