Jakobsoni kool maksis aastaid olematule klaverihäälestajale (8)

Katariina Krjutškova
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Linnavalitsuse endise raamatupidaja Maie Jallai võimaliku pettuse tõttu maksis Jakobsoni kool aastaid klaverihäälestajale, kes pole ealeski kooli klaverit häälestanud, ent oli eksraamatupidajaga seotud. Selliseid kahtlaseid töötajaid võib uurimise käigus veelgi lisanduda, väitis linnapea Madis Timpson. Illustreeriv foto on monteeritud.
Linnavalitsuse endise raamatupidaja Maie Jallai võimaliku pettuse tõttu maksis Jakobsoni kool aastaid klaverihäälestajale, kes pole ealeski kooli klaverit häälestanud, ent oli eksraamatupidajaga seotud. Selliseid kahtlaseid töötajaid võib uurimise käigus veelgi lisanduda, väitis linnapea Madis Timpson. Illustreeriv foto on monteeritud. Foto: Margus Ansu / Postimees

Vargusekahtluse tõttu vallandatud linnavalitsuse raamatupidaja Maie Jallai oli registrisse lisanud fiktiivse töötaja, kellele Jakobsoni kool maksis aastaid alusetult töötasu.

Linnapea Madis Timpsoni sõnul avastati Jakobsoni koolist fiktiivne töötaja, kui uus direktor Krista Andreson hakkas kooli eelarvet koostama ja kontrollis personali.

«Siis tuli välja, et seda ühte inimest polnud nagu kuidagi,» nentis Timpson.

Kommentaarid (8)
Copy
Tagasi üles