Prügi sortides kiputakse eksima: munarest papi hulka ei lähe ja kondid biojäätmetesse ei kõlba (1)

Alice Lokk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaardil on näidatud, kus asuvad Viljandis avalikud konteinerid. Kollasega on märgitud segapakendi-, sinisega paberi- ja papi-, rohelisega klaaspakendi- ning punasega segapakendi- ja paberikonteinerid.
Kaardil on näidatud, kus asuvad Viljandis avalikud konteinerid. Kollasega on märgitud segapakendi-, sinisega paberi- ja papi-, rohelisega klaaspakendi- ning punasega segapakendi- ja paberikonteinerid. Foto: Viljandi linnavalitsus

Kui prügiauto oma sisu Viljandi jäätmejaamas sorteerimislindile kallab, selgub kurb tõsiasi: eranditult igas koormas on jäätmeid, mis seal olema ei peaks.

Üldiselt jagunevad konteinerid jäätmeliikide alusel neljaks: olmejäätmete, biojäätmete, paberi- ja papi- ning pakendikonteinerid. Tundub lihtne ja loogiline. Tegelikult tuleb aga iga konteineri sisu puhul arvestada hulka nüansse.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles