Maailmameister jättis Viljandi järvel juuniorieaga hüvasti

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lõppenud nädalavahetusel oli Viljandi järv veemotosportlaste päralt: peeti noorte maailmameistrivõistlusi ja kolmes paadiklassis sõideti Eesti meistrivõistluste kolmanda etapi kohapunktide nimel. Korraldajate kinnitust mööda läksid võistlused kenasti, ehkki võistlusrüsinas juhtus ka tehnikaspordiga kaasas käivaid äpardusi.
Lõppenud nädalavahetusel oli Viljandi järv veemotosportlaste päralt: peeti noorte maailmameistrivõistlusi ja kolmes paadiklassis sõideti Eesti meistrivõistluste kolmanda etapi kohapunktide nimel. Korraldajate kinnitust mööda läksid võistlused kenasti, ehkki võistlusrüsinas juhtus ka tehnikaspordiga kaasas käivaid äpardusi. Foto: Marko Saarm

Laupäeval ja pühapäeval Viljandi järvel peetud noorte GT-15 paadiklassi veemotospordi maailmameistrivõistlused võitis tartlane Stefan Arand, kellele see oli samas paadiklassis juba kolmas tiitel.

Kolmel viimasel hooajal GT-15 klassi maailmameistriks tulnud ja tänavusest aastast ka kahekordne GT-30 klassi maailmameister Arand oli võistluste valitseja juba alates ajasõidust, milles ta kihutas välja parima tulemuse. Esimene võistlussõit katkestati valestartide tõttu. Kordussõit, mida juhtis Arand, katkestati seitsmendal ringil, sest viiendal kohal sõitnud teise eestlase Joonas Lemberi paat võttis tuule alla ja läks uppi. Kolme järgmise sõiduga teenis Arand maksimaalse tulemuse 1200 kohapunkti, nii et viimasesse starti ta enam minema ei pidanud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles