Kolm koplist põgenenud hobust jalutasid maanteel

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politseinikel oli sel nädalavahetusel üks tavapäratu kohtumine, kui keset sõiduteed kõndis neile vastu kolm hobust. Fotol olevad hobused pole juhtumiga seotud.
Politseinikel oli sel nädalavahetusel üks tavapäratu kohtumine, kui keset sõiduteed kõndis neile vastu kolm hobust. Fotol olevad hobused pole juhtumiga seotud. Foto: Sille Annuk

Viljandimaa politseinikel oli nädalalõpul küll rohkesti väljakutseid, aga enamasti olid need korrakaitsjatele tavalised ehk seotud alkoholi tarvitamisest alguse saanud kakluste või rahurikkumisega. Pisut erilisem oli aga juhtum, kus politseinikud pidid karjatama kolme hobust.

Laupäeval kella 15 ajal märkasid politseinikud, et Heimtalist pisut Viljandi poole, Matapera külas kõndis sõiduteel kolm hobust. Et suured loomad olid teel ohuks nii endile kui kaasliiklejatele, asusid nii politsei korrapidaja kui ka kohapeal olevad patrullijad nende omanikku välja selgitama.

Mõne telefonikõnega õnnestuski politseinikel kontakt saada talu peremehega, kellele ratsud kuulusid. Ta tuli neile järele ning lubas teha kõik endast oleneva, et nad edaspidi seiklema ei pääseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles