Joosu klubi teeb sarjast kokkuvõtte  

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tervisespordiklubi Joosu ootab kõiki Viljandi järvejooksu- ja kepikõnnisarja lõpetamisele.
Tervisespordiklubi Joosu ootab kõiki Viljandi järvejooksu- ja kepikõnnisarja lõpetamisele. Foto: Arvo Meeks

Viljandi tervisespordiklubi Joosu ootab kõiki Viljandi järvejooksu- ja kepikõnnisarja lõpetamisele ja auhindade loosimisele, mis algab 19. septembril kell 17.30 Viljandi spordihoone kohvikus.

Tänavu 23. aastat peetud järvejooksusarjas lõid juba 13. korda kaasa kepikõndijad. Iga sarjast osavõtja kaardile kanti kõik tema distantsi läbimise ajad. Üldist paremusjärjestust selle põhjal küll ei määrata, aga sügisel selgitatakse välja kiireim jooksja, keda autasustatakse Elmar Ardma nimelise karikaga. Kiireima teadasaamiseks liidetakse neli paremat etapiaega.

Osavõtjad, kelle kaardil on märge vähemalt neljast jooksust või kepikõnnist osavõtmise kohta, saavad kleepsu ning nende vahel loositakse sügisel välja spordivarustust ja meeneid. Vähemalt 50 korda osalenud saavad valge ja 100 korda osalenud kollase järvejooksu särgi omanikuks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles