Cleveron on kolme seas kolmes kategoorias

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandis tegutsev aktsiaselts Cleveron kandideerib tänavu Eesti ettevõtlusauhinnale kolmes kategoorias.
Viljandis tegutsev aktsiaselts Cleveron kandideerib tänavu Eesti ettevõtlusauhinnale kolmes kategoorias. Foto: Elmo Riig

Ettevõtluse Arendamise Sihtasutuse (EAS) ja Tööandjate keskliidu väljaantava ettevõtluse auhinna nominendid kõigis viies kategoorias on teada. Viljandis tegutsev Cleveron kandideerib kolmes kategoorias.

EAS-i juhatuse esimehe Alo Ivaski sõnul võeti paremaid valides lisaks majandusnäitajatele arvesse ettevõtte väärtusi, kultuuri, uuendusmeelsust ning panust ühiskonda. «Kandideerijate seas oli palju ägedaid, kiiresti arenevaid ja globaalse ambitsiooniga ettevõtteid. Kõikide kandideerijate seast nominentide väljavalimine oli seekord väga raske,» ütles EAS-i juht.

Koostöös erinevate valdkondade asjatundjatega valiti välja kolm paremat ettevõtet viies kategoorias: aasta eksportöör, aasta välisinvestor, aasta uuendaja, aasta pereettevõte ja aasta disaini rakendaja.

Aasta eksportööri tiitli eest asuvad võitlusesse logistika ja pakiautomaatidega tegelev aktsiaselts Cleveron, termotöödeldud puittoodete pakkuja aktsiaselts Thermory ning sõidujagamisplatvormi arendaja osaühing Taxify.

Cleveron kandideerib ka aasta uuendaja kategoorias, seal koos aktsiaseltsiga Coop Pank ja Taxifyga. Samuti on Viljandi ettevõte nomineeritud aasta disainirakendaja kategoorias. Selles seltskonnas teeb žürii lõpliku valiku võrdluses aktsiaseltsidega Tallink Grupp ja Shishi.

Ettevõtlusauhinnad antakse kätte 4. oktoobri õhtul Haven Kakumäe jahisadamas Eesti parimate ettevõtete galal. Lisaks kuulutatakse galal välja Eesti Kaubandus-Tööstuskoja konkursi «Konkurentsivõime edetabel 2018» parimad ettevõtted ja ettevõtluse edendajad ning antakse kätte noore ettevõtja preemia.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles