Ligi pooled Viljandimaal väljakuulutatud talgutest jäävad täna ära

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuigi Karksi ja Ainja küla vahelisel teel jäävad Maailmakoristuspäeva talgud ilmselt ära, ootab seal prügi minemaviimist.
Kuigi Karksi ja Ainja küla vahelisel teel jäävad Maailmakoristuspäeva talgud ilmselt ära, ootab seal prügi minemaviimist. Foto: Taavi Purtsak

Kui esialgu kavatseti Viljandimaal kogu maailma hõlmava koristusaktsiooni puhul teha täna kaheksa talgut, siis eilseks oli selge, et ligi pooled neist jäävad ära. Viimasel hetkel lisandus siiski prügijooks lossimägedes.

Eile hommikul oli Maailmakoristuspäeva prügikaardil tehtud Mustlas ning Viljandi ja Kõpu vahelisel lõigul paikneva talgukoha juures märge, et seda ei toimu ja maailmakoristustiim palub leida endale uue sobiva talgukoha. Karksi ja Ainja küla vahelisel teel tegutsemiseks olid end kirja pannud küll talgulised, kuid neil polnud juhti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles