150 õpilast sõidab laagrisse

Alice Lokk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mullu oli Viljandi kutseõppekeskuse riigikaitselaager aprilli lõpus Välustes. Väga halva ilma tõttu jäid laagrisse vaid vapraimad.
Mullu oli Viljandi kutseõppekeskuse riigikaitselaager aprilli lõpus Välustes. Väga halva ilma tõttu jäid laagrisse vaid vapraimad. Foto: Elmo Riig

Esmaspäevast läheb 150 Viljandi kutseõppekeskuse õpilast nädalapikkusele riigikaitsekursusele. Kooli õppejuht usub, et enam ei kordu varasem juhtum, mil neljandik õpilastest enne laagri lõppu koju läksid.

Riigikaitsekursusele suunduvad õpilased rivistatakse esmaspäeva hommikul Vana-Võidus koolimaja ees üles ja viiakse Harjumaale Merikülla. Laagrilised majutatakse kasarmusse, mis on kohandatud endisest Muraste piirivalve- ja politseikolledži hoonest.

Laagri korraldaja, mittetulundusühingu Riigikaitse Rügement juhatuse liikme Kristo Palsi sõnul lähtub seitsmepäevane laager sõjaväelaslikust ajateenijatele kehtestatud korrast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles