Kes paugutab elamute vahel püssi? Peetrimõisas elav naine otsib infot

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peetrimõisas võimaliku kõmmutaja kohta infot koguv naine on otsustanud tegutseda anoüümsena ning soetas selleks ajutise kõne­kaardi ja tegi uue e-posti aadressi. Politseile on tema isik teada.
Peetrimõisas võimaliku kõmmutaja kohta infot koguv naine on otsustanud tegutseda anoüümsena ning soetas selleks ajutise kõne­kaardi ja tegi uue e-posti aadressi. Politseile on tema isik teada. Foto: Marko Saarm

Võimalik, et juba täna leiavad Viljandi Peetrimõisa piirkonna elanikud oma postkastist üleskutse anda teada püssipaugutamistest, mida mõned selle kandi inimesed on väidetavalt kuulnud.

«Viimati kuulsin püssipauke nädal tagasi teisipäeval (4. septembril – toimetus),» väitis anonüümseks jäänud naine, kes postitas neljapäeval Facebooki kommuuni «Sind on märgatud, Viljandis» üleskutse anda endale telefonitsi või meilitsi paugutamistest teada. Täna ja homme kavatseb ta viia eramurajooni majade postkasti samasisulise üleskutse paberil, sest penisoniealised inimesed ei pruugi Facebooki postitusi näha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles