Puiatus oli kohalikel sihikul kaks trofeed

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meeste plokkvibulaskmises olid Viljandimaa meistrivõistluste ja «Puiatu Cupi» konkurentsis kaks edukamat Evert Ressar (paremal) ja Mart Marandi klubist Baltic Hunter.
Meeste plokkvibulaskmises olid Viljandimaa meistrivõistluste ja «Puiatu Cupi» konkurentsis kaks edukamat Evert Ressar (paremal) ja Mart Marandi klubist Baltic Hunter. Foto: Marko Saarm

Läinud nädalavahetusel Puiatu vibuspordikeskuses teoks saanud võistlus «Puiatu Cup» oli kohalikele sportlastele topelt kaalukas: lõpusirgele jõudva hooaja ühel viimasel kodusel mõõduvõtul selgitasid nad ühtlasi maakonna meistreid.

Kahel päeval võeti mõõtu neljas vibuliigis ja paljudes vanuserühmades, võistlusprotokolli oli märgitud lausa 28 eri arvestust. Osalejarohkeimaks kujunes sportvibu- ehk olümpiavibulaskmine. Kohalikele pakkusid konkurentsi peaaegu kõigi Eesti klubide esindajad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles