Teatribuss viis viljandlanna esimest korda Estoniasse

Eget Velleste
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sellel hooajal teatribussid huvilisi enam Estoniasse ei vii. See eest külalisetendusi antakse hooaja vältel erinevates Eesti teatrites, sealhulgas ka Ugalas.
Sellel hooajal teatribussid huvilisi enam Estoniasse ei vii. See eest külalisetendusi antakse hooaja vältel erinevates Eesti teatrites, sealhulgas ka Ugalas. Foto: Eget Velleste

Rahvusooper Estonia alustas oma uut hooaega taas teatribusside projektiga: huvilised Viljandist, Tartust, Narvast ja Pärnust sõidutati pealinna teatrisse ja pärast tagasi koju. Viljandist vuras sel sügisel Tallinna poole neli bussi.

Tänavu viidi teatrisõpru vaatama Eduard Tubina balletti «Kratt», Pjotr Tšaikovski balletti «Luikede järv», Gaetano Donizetti ooperit «Armujook» ning Olav Ehala lastemuusikali «Buratino». Laupäeval Viljandist «Luikede järve» etendusele suundunud 16 inimese seas oli nii mõnigi, kes oli viimati balletti vaatamas käinud koolipõlves ning ka viljandlanna, kelle jaoks oli Estonia külastamine esmakordne.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles