Käsipallurid alustasid hooaega võiduga

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Simon Drõgin viskas hooaja avamängus Viimsis viljandlaste resultatiivsemana üheksa väravat.
Simon Drõgin viskas hooaja avamängus Viimsis viljandlaste resultatiivsemana üheksa väravat. Foto: Marko Saarm

Viljandi HC meeskond teenis neljapäeval Eesti käsipalli meistriliiga avamängus 32:21 võidu, kui alistas võõral väljakul HC Viimsi / Tööriistamarketi.

Avapoolaja viieväravalise eduseisuga, 15:10 lõpetanud Viljandi meeskond kontrollis kohtumise kulgu päris kindlalt ning võttis teenitult võidu. Viimsis peetud kohtumises avas oma hooaja väravate konto koguni üheksa viljandlast. Kogu kohtumise suurim skooritegija oli Simon Drõgin, kes viskas vastaste väravasse seitse palli. Võitjate poolelt olid resultatiivsuselt kolme edukama seas veel Andrei Hapal kuue ja Kristjan Koovit viie tabamusega. Käe said valgeks ka meistriliigas debüüdi teinud Viljandi spordikooli õpilased Oliver Ruut ja Mihkel Lõpp, neist esimesena nimetatu viskas neli ja teine kaks tabamust.

Viljandi HC peab oma järgmise meistriliiga mängu järgmise nädala kolmapäeval Viljandi spordihoones, kus tema vastaseks on Aruküla/Audentes.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles