Hulgi saabuva riiderämpsu tõttu lõpetati annetuste vastuvõtt

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sahtli töötajal Lea Raidsalul on näidata konteinerite viisi taaskasutuseks annetatud riidekraami, mis on tulnud pärast esimest läbivaatust otse pügi hulka sorteerida.
Sahtli töötajal Lea Raidsalul on näidata konteinerite viisi taaskasutuseks annetatud riidekraami, mis on tulnud pärast esimest läbivaatust otse pügi hulka sorteerida. Foto: Marko Saarm

Kolmapäevast lõpetas taas­kasutuskeskus Sahtel oma Männimäe kaupluses rõivaannetuste vastuvõtmise. Põhjuseks ütles juhataja Eve Kavak, et suur osa toodust oli rämps.

«Lihtsalt ei neela enam seda töömahtu ja summat alla,» sõnas ta ja täpsustas, et 80–85 protsenti viimasel ajal annetatud rõivastest ja jalanõudest on olnud puhas prügi. «Inimesed on hakanud meid kasutama jäätmejaamana, aga seda me ei ole ja me ei jõua rohkem maksta selle prügi käitlemise eest.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles