Viljandi võõrustab Baltimaade turniiri

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nädalavahetusel peetakse Viljandis Baltimaade lauatennise meistrivõistlusi. Pildil on Eesti koondislane Aleksandr Lušin. 
Nädalavahetusel peetakse Viljandis Baltimaade lauatennise meistrivõistlusi. Pildil on Eesti koondislane Aleksandr Lušin. Foto: Elmo Riig

Laupäeval ja pühapäeval mängitakse Viljandi spordihoones Baltimaade lauatennise meistrivõistlusi, laupäeval selgub võistkondlik ja pühapäeval individuaalturniiri võitja.

Laupäeval kell 12 Viljandi spordihoones algaval Baltimaade meistrivõistluste võistkondlikul turniiril on Eesti koondis korraldajariigina esindatud nii mees- kui naiskondade mõõduvõtul kahe ning Läti ja Leedu ühe võiskonnaga. Pühapäeval algab turniir kell 10 ning siis selguvad Balti meistrid meeste ja naiste individuaalarvestuses.

Viljandi lauatenniseklubi Sakala juhi Peeter Allikoja sõnul on viljandlastel tänavu puhtalt korraldajate seisus, sest kohalikke mängijaid riigi koondises seekord pole.

«Mullu Lätis peetud Balti meistrivõistlustel üksikmängus hõbeda teeninud Rivo Saaremäe tervislikel põhjustel kahjuks kaasa ei mängi,» selgitas Allikoja.

Läinud aastal Lätis Birzgales peetud turniiril sai Rivo Saaremäe hõbeda nii meeskonna koosseisus kui individuaalturniiril. Toona võitis meeste turniiri Läti ja individuaalselt pälvis kulla eestlane Vallot Vainola.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles