Kolmkümmend aastat põhjalikku looduseimetlemist

Üllar Priks
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tiina Pihlak: «Tasasel maal sündinud inimene ei tunne mägesid. Küll aga saab ta võtta esialgu imetlemiseks ja tasapisi omaks midagi teistsugust.»
Tiina Pihlak: «Tasasel maal sündinud inimene ei tunne mägesid. Küll aga saab ta võtta esialgu imetlemiseks ja tasapisi omaks midagi teistsugust.» Foto: Erakogu

Tiina Pihlak on hariduselt majandusinimene, praegu istub ta aga Viljandi Paalalinna kooli õppejuhi toolil. Et sisemist rahu säilitada ja meeltes tasakaalu hoida, pakib ta aeg-ajalt seljakoti ning suundub looduse rüppe.

Ajakirjanikuga kohtumise eel palub Pihlak vabandust võimaliku hilinemise pärast, on aga kohal minutilise täpsusega. Inimesed, kes on numbrite maailmas korrektsed, ei luba endale ka kellaseieritega vigurdamist. Lauale maandub märkmik, millest mõttelõnga katkemise korral toetust leida. Võime alustada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles