Arendusideede toppama jätmine viis mehe kiviga vallamaja ründama (13)

Eda Kivisild
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Riido Rajale kuuluv kinnistu Imavere–Karksi-Nuia maantee ääres Viljandi külje all on valla üldplaneeringu kohaselt väärtuslik põllumaa. Muuks otstarbeks seda kasutada ei tohi.
Riido Rajale kuuluv kinnistu Imavere–Karksi-Nuia maantee ääres Viljandi külje all on valla üldplaneeringu kohaselt väärtuslik põllumaa. Muuks otstarbeks seda kasutada ei tohi. Foto: Elmo Riig

26. augusti öösel loomakostüümi selga tõmmanud ja Viljandi vallavalitsuse ukse lõhkunud Riido Raja süüdistab Pärsti valla järeltulijat Viljandi valda ja selle planeerimisspetsialisti Raivo Laidmat ebapädevuses ja oma äritegevuse aastatepikkuses takistamises. Raivo Laidma sõnul on piirangud tingitud maakonna ja valla üldplaneeringust, mille muutmiseks on vaja volikogu otsust.

Kümne aasta vanune tüli päädis sellega, et öösel tõmbas Riido Raja selga karukostüümi ja viskas kiviga Viljandi vallavalitsuse klaasust. «See oli läbimõeldud ja täiesti teadlik tegevus,» ütleb Raja.

Talle kuulub 30 hektarit maad, mis jääb Imavere–Karksi-Nuia maantee ja Jämejala tee vahele. Et see on väärtuslik põllumaa, ei lubanud Viljandi valla üldplaneering selle otstarvet maatulundusmaast muuks otstarbeks muuta.

Kommentaarid (13)
Copy
Tagasi üles