Vajést lahku löönud Noormets avaldas debüütsingli superstaariks pürginud lauljatariga

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hans Noormets avaldas koostöös Merilin Mälguga debüütsingli "Foolish".
Hans Noormets avaldas koostöös Merilin Mälguga debüütsingli "Foolish". Foto: Kuvatõmmis

Täna keskpäeval avaldas seni Vajé ühe poolena tuntust kogunud Hans Noormets debüütsingli, millel teeb kaasa "Superstaari" saates tuntuks saanud laulja Merilin Mälk.

Muusikapala sündimisest kõneles viljandlane, et tegelikult kutsus ta Mälgu esmalt stuudiosse selleks, et teha lugu koos Vajéga. "Seda ka tegime, aga hetkel see ei ilmu," lausus ta ja rääkis, et samas oli tunda, et koostöö lauljaga sujus ning ei läinud kaua aega, kui sündis nende endi lugu.

Debüütsingli pealkiri on "Foolish". Noormetsa uus artistinimi on Rozell ja see on tuletatud vanast prantsuskeelest sõnast "rocel", mis tähendab punast. "Punane sümboliseerib omakorda nii armastust ja iha kui enesekindlust ja tahtejõudu. Tundus, et need kõik on väga omased ja valisin seega nemad mind esindama," lausus Noormets.

Küsimuse peale, mis on saanud Vajést, tähendas ta, et lõpetas koostöö Stefan Airapetjaniga ühisel otsusel. "Oleme seni väga tihendas suhtluses, saame hästi läbi, aga otsustasime nii inimeste kui muusikutena eraldi areneda," sõnas viljandlane. Ta lisas, et samas pole välistatud, et neid näeb veel koos muusikat tegemas. "Oleme siiski nii-öelda vennad!" sõnas Noormets.

Praegu teeb ta muusikat USA-st ja Indiast pärit lauljatega ning järgmine singel sünnib koostöös välisartistiga, sest maad, mida vallutada, on väga palju.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles