Lionsid korraldasid teatripäeva

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Möödunud pühapäeval Ugalas asetleidnud üle-eestiline Lions-klubide heategevuslik teatripäev tõi kohale enam kui 500 inimest. Järjekorras viienda teatripäeva korraldas LC Viljandi Ellips ning seekord vaadati romantilist komöödiat «Meeste kodu».

«Tagasiside on olnud hea ning klubid on tänulikud meeldiva ürituse eest,» rääkis LC Viljandi Ellips pressisekretär Urve Tõnisson. «Teatripäeva mõtte algataja on Eneken Triisa ja see üritus on hästi käima läinud.»

Selleks päevaks valmistavad LC Viljandi Ellips naised koogid, mis maha müüakse. Müügitulust toetatakse asenduskodu noori.

«Tänavu toetame ühe noore autokooliõpet ja vajaduse korral ka teisi noori,» lisas Tõnisson. «Meie eesmärk on aidata asenduskodudest ellu astujaid ja selleks korraldame heategevusüritusi.»

Järgmine klubiüritus on 8. detsembril. Grand Hotel Viljandis korraldatava salongiõhtu külaline on Heiki Raudla ja teema «Lood meis endis ja meie ümber».

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles