Peaminister ravib õlavarreluud

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andrus Ansio
Andrus Ansio Foto: Kristjan Teedema

Peaminister Andrus Ansip kukkus Tallinnas rullsuuskadega sõites ja et valu ei andnud nädalaga järele, läks ta arsti juurde.

Valitsuse pressiesindaja ütles «Postimehele», et ülemöödunud reedel, vahetult enne Vietnamisse lendu, sõitis peaminister Lillepi pargis klassikatehnika rullsuuskadega, komistas killustikukivile, kukkus ja põrutas õlga.

«Puulehti oli palju ning ühel kohal olid paekivikillustikus kivid. Kiirus polnud suur, 12 või 13 kilomeetrit tunnis, kuid läksin tasakaalust välja ja kukkusin,» rääkis Ansip.

Pärast põrutust ei saanud peaminister hästi kätt tõsta ja kui valu nädala jooksul ei taandunud, läks Ansip möödunud nädalavahetusel Tartu ülikooli kliinikumi erakorralise meditsiini osakonda, kus tal tuvastati õlavarreluu mõra.

«Luu küljest on tükk osaliselt lahti tõmmatud. Operatsiooni polnud vaja, vigastus on fikseeritud,» rääkis Ansip. «See oli parim diagnoos: kui kõõlused olnuksid katki, tulnuks õlga lõigata ja need kinni õmmelda.» Kätt fikseerida või marliga kaela panna pole vaja.
Nüüd ei tohi peaminister kuus nädalat käele koormust anda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles