Lehtede äravedu jätkub

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kaks nädalat tagasi erakorraliselt edasi lükatud aiaprahi tasuta äravedu algab esmaspäeval taas ning kestab täpselt ühe nädala.

Lehtede ja okste tasuta äraveoga alustati Viljandis 24. oktoobril ja see pidi kestma kaks nädalat. Avanädala lõpul otsustas linnavalitsus lehtede äraveo edasi lükata, sest soojade ilmade tõttu polnud suur osa lehti maha langenud. Nüüd andsid linnajuhid teada, et aiaprahi äravedu jätkub esmaspäeval.

Kui on majaomanikke, kes pole lehtede tasuta äraveo võimalusest veel teada saanud või soovivad täpsustada veograafikut, siis veopiirkondade ja -päevade kohta saab infot küsida linnavalitsuse majandusametist.

Oksad tuleb koguda eraldi, lõigata meetri pikkuseks ja kokku siduda. Puulehti ja tõrusid kogudes tuleb arvestada, et koti raskus ei ületaks 20 kilogrammi. Kogutud lehed ja seotud oksad tuleb tõsta kinnistu piiridest välja äraveole eelneval päeval.

Lehekotid ja oksapundid tuleb kindlasti tõsta välja kinnistu sissepääsu juurde, sest jäätmeveoauto kinnistule ei sõida. Tasuta viiakse oksad ja lehepraht ära eramute ja korteriühistute juurest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles