Oktoobris müüdi Viljandis seitse eramaja

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
See Tartu tänaval, Viljandi järve ääres asuv maja on kinnisvaraportaali city24.ee andmetel kõige odavam Viljandis müügis olev eramu. Selle maja saaks kätte 10 000 euro eest.
See Tartu tänaval, Viljandi järve ääres asuv maja on kinnisvaraportaali city24.ee andmetel kõige odavam Viljandis müügis olev eramu. Selle maja saaks kätte 10 000 euro eest. Foto: Arco Vara

Kinnisvarabüroo Uus Maa teatel oli oktoober Viljandi kinnisvaraturul veidi kehvem kui september, kuid eramute müügi osas püstitati eelmisel kuul selle aasta rekord.

Büroo teatel tehti oktoobris Viljandis 27 kinnisvara ostu-müügitehingut. Seda on üheksa võrra vähem kui septembris, kuid üheksa võrra enam kui mullu samal ajal.

Kortereid müüdi 17 ehk kahe võrra vähem kui kuu varem. Maa-ameti andmeil maksis oktoobris ruutmeeter Viljandis keskmiselt 428 eurot, mis on septembriga võrreldes 3,4 protsenti madalam, kuid möödunud aasta oktoobriga võrreldes 34,2 protsenti kõrgem hind.

Kuu jooksul müüdi linnas seitse eramut ja üks elamumaakrunt. Aasta lõikes oli oktoober eramute müügi osas parim kuu. Samas tõdes Uus Maa enda koostatud statistikas, et maade ja majade müük on talve lähenedes muutunud loiumaks. Pakkumiste hulgas muutusi pole, kuid väike ostuhuviliste hulk on siiski ringi liikumas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles