Kriisikomisjon muutis liikmete valimise korda

Aivar Aotäht
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kui varem määrati Viljandi kriisikomisjoni liikmed nimeliselt, siis edaspidi käib komisjoni liikme koht kaasas ametiga.

Viljandi abilinnapea Rein Triisa selgitas, et nõnda pole tarvis persoonide vahetumise järel komisjoni koosseisu muuta. Näiteks eelmisesse koosseisu kuulus nimeliselt veel Kalle Jents, nüüd on see ametikoht aga nimetult linnapea jagu.

Vastse otsuse järgi kuuluvad Viljandi kriisikomisjoni peale meeri kui komisjoni juhi veel abilinnapead, majandusameti juhataja ning ehitusinsener, avalike suhete ja turismiameti spetsialist, veevärgi, kaugküttefirma ja Viljandimaa päästeosakonna juhataja, Kaitseliidu Sakala maleva pealik, Viljandi politseijaoskonna juht, linnatänavaid hooldava firma juhataja ja Eesti Energia Jaotusvõrgu Lõuna piirkonna juht.

Triisa sõnul moodustati Viljandi kriisikomisjon alles eelmise aasta märtsis, enne seda töötati maakondliku komisjoni koosseisus. Nõnda ei olegi Viljandi kriisikomisjon tema andmeil kordagi täies koosseisus kriisi tõttu kogunema pidanud — möödunud talve lumetormide ajal piisas mõne ametkonna omavahelisest lävimisest.

Detsembri algul kohtuvad Lõuna-Eesti päästekeskuse ettepanekul päästjate ja linnavalitsuse esindajad, et rääkida kolme elutähtsa valdkonna ettevalmistamisest eelolevaks talveks. Nagu Triisa ütles, on kõneks linnale soojusenergia ja vee andmine ning tänavahooldus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles