Valgerannas selgusid maakonna golfimeistrid

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandimaa golfimeistrivõistluste edakamad mängijad: Joel Adul (vasakul) ja Tanel Teimann ning Gristel Kütaru (vasakul), Pille-Triin Mihelson ja Helena Aulik. Pildile jäi tulemata meeste hõbemedalist Mart Maidessoo.
Viljandimaa golfimeistrivõistluste edakamad mängijad: Joel Adul (vasakul) ja Tanel Teimann ning Gristel Kütaru (vasakul), Pille-Triin Mihelson ja Helena Aulik. Pildile jäi tulemata meeste hõbemedalist Mart Maidessoo. Foto: Ivo Kraus

Laupäeval selgitati Valgeranna golfiväljakul kuuendat korda Viljandimaa meistrid ning kolmandat aastat korraldati see mõõduvõtt koos Pärnumaa meistrivõistlustega.

Osales 60 mängijat, kellest 22 võistles Viljandimaa arvestuses.

Pärast 18 raja läbimist said kuldse medali kaela Viljandimaa meistrid Pille-Triin Mihelson, kes tegi 102 lööki, ja Joel Adul, kes võitis 82 löögiga. Teise ja kolmanda koha saavutasid naiste arvestuses vastavalt Gristel Kütaru 109 ja Helena Aulik 110 löögiga ning meeste arvestuses Mart Maidessoo 83 ja Tanel Teimann 85 löögiga.

Sõbralikus Viljandi- ja Pärnumaa vahelises meeskondlikus mõõduvõtus pidi Viljandimaa kolmandat aastat järjest tunnistama Pärnumaa paremust.

Järgmised Viljandimaa golfimeistrivõistlused saavad teoks tuleva aasta 31. augustil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles