Teie parkimine pole meie mure

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Keskerakonna välireklaam on Männimäel treileri peal eelmise nädala lõpust alates.
Keskerakonna välireklaam on Männimäel treileri peal eelmise nädala lõpust alates. Foto: Elmo Riig

«MIKS TE LUBATE panna linna parklatesse suuri reklaame, kui parklakohti on väga napilt?» Niisugune küsimus tekkis mul linnavalitsuse liikmetele, kui nägin reedel Männimäel Riia maanteel Selveri läheduses suurel treileril kevadel saabuvate riigikogu valimiste avareklaami. Nelja-viie auto koha peal laiutavad poliitikud tekitavad sealsamas üle tee asuva Mängupesa lasteaia vanemate seas pigem suurt pahameelt, kui panevad mõtlema, et tahaks neid poliitikuid poole aasta pärast valima hakata.

Nimetatud lasteaed on üks linna suuremaid. Et kilomeetri jagu eemale jäävas Männimäe lasteaias käib remont ja maja on alles pooleldi valmis, on osa sealseidki lapsi veel Mängupesas. Parklakohti on selle lasteaia juures aga alati väga vähe olnud. Mõni lapsevanem suudab oma auto mahutada Riia maantee äärsesse taskusse ja edasi ongi linnal soovitada vaid seda pisikest asfalteeritud platsi, kus nüüd laiutab reklaam.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles