Kaur Kuslap stardib Bulgaarias kahepaadil

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mullu maailmameistrivõistlustel neljapaadi koosseisus pronksmedali teeninud viljandlane Kaur Kuslap stardib tänavustel tiitlivõistlustel koos Tõnu Endreksoniga paariskahesel alusel.
Mullu maailmameistrivõistlustel neljapaadi koosseisus pronksmedali teeninud viljandlane Kaur Kuslap stardib tänavustel tiitlivõistlustel koos Tõnu Endreksoniga paariskahesel alusel. Foto: Marko Saarm

Esmaspäeval andis Eesti sõudeliit teada, et pühapäeval Bulgaarias Plovdivis algavatest maailmameistrivõistlustest jääb meie meeste paarisneljane paat eemale ning stardivad kolm sportlast: viljandlane Kaur Kuslap ning Pärnu sõudeklubi liikmed Tõnu Endrekson ja Andrei Jämsä. Jämsä ühesel ning Endrekson ja Kuslap paariskahesel alusel.

Eesti sõudekoondisesse kuuluv Kaur Kuslap nentis, et ta hakkas suurte kogemustega Tõnu Endreksoniga tehnikat klapitama pärast Euroopa meistrivõistlusi ning praeguseks on nende koostöö juba üsna hea. «On paremaid ja halvemaid päevi, mõnel treeningul liigume kenasti, mõnel mitte päris nii, nagu sooviks,» kõneles ta ning lisas, et asjade selline kulg tuli talle siiski teatud määral üllatusena.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles