Linna toetuse taotlejatele tuleb infotund

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Neljapäeval kell 18 algab Viljandi raekoja saalis infotund tegevus- ja projektitoetuste taotlejatele.
Neljapäeval kell 18 algab Viljandi raekoja saalis infotund tegevus- ja projektitoetuste taotlejatele. Foto: Marko Saarm

Viljandi linnavalitsus korraldab neljapäeval, 6. septembril kell 18 Viljandi raekoja saalis infotunni tuleva aasta eelarvest raha taotlevatele mittetulundusühingutele, seltsidele ja kõigile huvilistele.

Viljandi linnaeelarvest saab taotleda tegevustoetust tegevuskulude katmiseks ning projektitoetust ettevõtmiste korraldamiseks. Toetuse valdkonnad on kultuur, haridus- ja noorsootöö, sport ning sotsiaaltöö. Täpsemalt saab toetuste kohta lugeda Viljandi kodulehelt www.viljandi.ee/tegevustoetus.

Linnapea Madis Timpsoni sõnul on Viljandis toetust väärivad ühinguid palju. «Tänavu said meie mittetulundusühingud ja seltsid linnaeelarvest üle 300 000 euro tegevustoetust. Selle summa mõju on linnas igal sammul näha kultuuri- ja spordisündmuste rohkusest kuni hästi toimiva sotsiaalvaldkonnani. Kutsun kõiki väärt tegijaid kindlasti tegevustoetust taotlema,» ütles linnapea.

Tegevustoetuse taotlemise tähtaeg on 20. september ja järgmine projektitoetuse taotlemise tähtaeg on 1. november.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles