Rannavalve hooaeg lõppes ühes lepinguga

Aivar Aotäht
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
G4S-i rannavalvur Toomas Vokk pidas 31. augustil Viljandi järve ääres valvet viimast päeva. Ta hindas, et suvi möödus üldiselt hästi.
G4S-i rannavalvur Toomas Vokk pidas 31. augustil Viljandi järve ääres valvet viimast päeva. Ta hindas, et suvi möödus üldiselt hästi. Foto: HEGE-LEE PAISTE

Augusti viimasel õhtul sai Viljandi ja Paala järve ääres läbi kolmekuuline rannavalvehooaeg ning ühtlasi ka kolmeaastane leping Viljandi spordikeskuse ja aktsiaseltsi G4S vahel.

Viljandi linnavalitsuse hangete peaspetsialist Kaidi Braun ütles, et linn jäi rannavalveteenust pakkunud turvaettevõtte tööga rahule.

«Kuna pole kostnud häälekat ega kirjalikku nurinat ja me ise pole trehvanud rikkumistele ega isegi väiksematele apsakatele, siis võibki ju rahul olla,» lausus ta. «Pealegi veel arvestades nii sooja ja rahvarohket suve, mil vee ja maa piir muutus vaid aimatavaks, polnud aru saada, kus lõpeb päevitajate ja algab ujujate ala. Samuti soovin kiita puhkajaid, kes õnnetusi väldivad ja vajadusel üksteist aitavad.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles