Õpilaste bussisõit nõuab nelja kuuga 130 000 eurot

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Esmaspäevast Viljandis taas sõitma hakanud liin number 7 on reisija jaoks nagu iga teine linnaliinibuss, kus saab tasuta sõita. Vahe on aga selles, et erinevalt teistest bussidest, maksab sellel sõitmise arve riigi asemel linn.
Esmaspäevast Viljandis taas sõitma hakanud liin number 7 on reisija jaoks nagu iga teine linnaliinibuss, kus saab tasuta sõita. Vahe on aga selles, et erinevalt teistest bussidest, maksab sellel sõitmise arve riigi asemel linn. Foto: Elmo Riig

Maakonna vallad ja ainus linn peavad kokku maksma enam kui 130 000 eurot, et koolilapsed detsembri lõpuni bussiga kodust kooli ja tagasi pääseksid. Maakonnas on ligi paarkümmend bussiliini, mis kooliajaks tööle pannakse.

Nende seast enim räägitud on Viljandi linnas sõitev liin number 7, mis linnavolikogu eelmise nädala otsuse põhjal hakkas esmaspäevast taas sõitma ning samamoodi nagu teised liinid, on seegi tasuta. Erinevalt teistest linnaliinibussidest ei maksa selle eest riik, vaid linn ning bussifirma saab linnalt selle eest 12 910 eurot.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles