Rasmus Ots debüteeris Bundesligas ja mängis Mait Patraili vastu

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi HC endine väravavaht Rasmus Ots pääses Saksamaal Bundesliga kohtumises Bergischer HC eest platsile pisut enam kui kaheksaks minutiks.
Viljandi HC endine väravavaht Rasmus Ots pääses Saksamaal Bundesliga kohtumises Bergischer HC eest platsile pisut enam kui kaheksaks minutiks. Foto: Marko Saarm / Sakala

Saksamaa Bundesligas tegi ametliku debüüdi Eesti koondise viljandlasest väravavaht Rasmus Ots, kes pääses Bergischer HC eest platsile pisut enam kui kaheksaks minutiks.

Rasmus Otsa tööandja, Bundesliga uustulnuk Bergischer HC oli külas liiga mullusel kuuendal võistkonnal TSV Hannover-Burgdorfil, mille koosseisus mängib Mait Patrail. Võitjasoosik end üllatada ei lasknud. Esimestest minutitest ohjad haaranud, lubas ta vaid korra, vaheajavileks, tabloole viigiseisu, 12:12.

21 minutit enne kohtumise lõppu, kui Hannoveri meeskond juhtis 16:15, viskas Patrail nelja minutiga kolm väravat ja veidi hiljem lisas veel kaks. Viimast kümmet minutit alustas võistkond 26:19 eduseisus. Viimase tabamuse saatis Patrail Otsa selja taha.

29:26 võidumängus jäi Patraili arvele viis väravat ja kaks tulemuslikku söötu. Kahe vooru järel on Hannover-Burgdorfil täisedu ja Bergischer HC-l kaks punkti.

Saksamaa kolmanda liiga läänetsoonis sai teises voorus avavõidu viljandlase Karl Roosna klubi HSG Krefeld, alistades kodusaalis Team Handball Lippe II 34:24. Kohtumise algul kolme väravaga taha jäänud Krefeld alustas Roosna esimese tabamuse abil tagaajamist, oli peagi juhtimas ning sai lõpuvileks kahekohalised edunumbrid. Roosna viskas nagu avavooruski uue koduklubi kasuks neli väravat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles