Eesti 200 kogub Viljandis pika plaani ettepanekuid  

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti 200 maakondade koordinaator Igor Taro ootab viljandimaalasi kolmapäeval Pärimusmuusika aidas.
Eesti 200 maakondade koordinaator Igor Taro ootab viljandimaalasi kolmapäeval Pärimusmuusika aidas. Foto: Lilli Tölp /

Liikumine Eesti 200 korraldab 5. septembril kell 17.30 Viljandis pärimusmuusika aida väikeses saalis seminari «Kuidas anda Eesti maakondadele uut hoogu?» Sündmusel on kavas tutvustada poliitilise liikumise Eesti 200 algatust ning arutada inimestega lahendamist vajavate probleemide üle maakonnas ja Eestis laiemalt.

Eesti 200 maakondade koordinaator Igor Taro andis pressiteate vahendusel teada, et liikumine on saanud alguse just olemasoleva olukorraga rahulolematute inimeste aruteludest ja seetõttu on eesmärk algatust laiendada ja kaasata inimesi üle Eesti pika plaani aruteludesse.

Eesti 200 algatusgrupp tegi 21. augustil teatavaks, et osaleb 2019. aasta riigikogu valimistel ja loob sügisel selleks erakonna. Liikumine alustas sel kevadel mõttekojana ja liikumise eesmärk oli mõjutada Eesti poliitikuid tegema pikemat plaani kui üks valimistsükkel. Liikumise algatajad avaldasid oma manifesti tänavu mais.

Seni on Eesti 200 pidanud piirkondlikke seminare Tartus, Jõhvis, Pärnus ning Valgas. Viljandi järel jõuab järg taas Tartusse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles