13 000 eurot hoiab populaarse linnaliinibussi aasta lõpuni piletita käigus

Margus Haav
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Buss number 6 sõidab läbi Viljandi valla territooriumil paikneva haigla juurest ja kvalifitseerub seega riigi rahastamisele. Number 7 riigilt aga raha ei saa. Aasta lõpuni maksab selle eest Viljandi linn.
Buss number 6 sõidab läbi Viljandi valla territooriumil paikneva haigla juurest ja kvalifitseerub seega riigi rahastamisele. Number 7 riigilt aga raha ei saa. Aasta lõpuni maksab selle eest Viljandi linn. Foto: HEGE-LEE PAISTE

Esmaspäevast hakkab taas sõitma üks Viljandi enam kasutatavaid busse, number 7. 

Kuigi tänavu juulist rahastab Viljandi maakonnaliinidel bussidega sõitmist riik, polnud maanteeamet selle liini riigieelarvest rahastamisega nõus. Seega oli õhus kolm võimalust: kas selle maksab kinni Viljandi linn, kas tuleb sõitjatel hakata selles bussis piletit ostma või siis tuleb liin sulgeda.

Viljandi linnavolikogu otsustas liini 13 000 euroga toetada, mis tähendab seda, et inimestel ei ole vaja pärast suvepuhkust esmaspäeval taas Männimäe ja Paalalinna vahel sõitma hakkavas bussis piletit osta. Piletit ei ole vaja osta ka teistes Viljandi linnaliinibussides.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles