Suve lõpp sulges Fellini uksed

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fellini omanik Merit Berzin nautimas oma restorani toitu augusti viimasel päeval. Septembrist see toidukoht enam iga päev avatud ei ole.
Fellini omanik Merit Berzin nautimas oma restorani toitu augusti viimasel päeval. Septembrist see toidukoht enam iga päev avatud ei ole. Foto: Elmo Riig / Sakala

Alates 1. septembrist ei ole Viljandi tipprestoran Fellin enam iga päev avatud, aga see ei tähenda, nagu oleks menukas toidukoht tegevuse lõpetanud. 

«Fellin kutsub endiselt iga kuu teisel pühapäeval brantšile ehk hilisele hommikusöögile, 9. septembri omale broneerimine juba käib,» rääkis restorani omanik Merit Berzin. «Ettetellimisel teeme ka õhtusööke ja vastuvõtte edasi. Iga päev oleme lahti jälle järgmise aasta juunist. Elu näitab, kas jäämegi suvekohvikuks või saame taas aasta läbi avatud olla.»

31. augustil oli Fellini perel väike pidu. Berzin märkis, et kõik praegused töötajad andsid lubaduse suveks tagasi tulla.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles