Nädalavahetusel algab maakonna korvpalliturniir

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
2011. aasta maakonna korvpalli meistrivõistluste finaalis tagas AP Mets (mustades) endale teise meistrimedali järjest, alistades suure ülekaaluga Anttila meeskonna.
2011. aasta maakonna korvpalli meistrivõistluste finaalis tagas AP Mets (mustades) endale teise meistrimedali järjest, alistades suure ülekaaluga Anttila meeskonna. Foto: Elmo Riig / Sakala

Laupäeval ja pühapäeval peetakse Viljandi spordihoones 2012. aasta maakonna meeste korvpalli meistrivõistluste esimesed kohtumised.


Korraldajate teatel osaleb tänavu 15 meeskonda. Põhiturniiril on kavas kaks etappi, millest esimeses mängivad kõik omavahel läbi. Teises etapis jagatakse eraldi gruppidesse seitse avaetapi edukamat ja kaheksa järgmist, kes jätkavad üheringise turniiriga.

Põhiturniirile järgnevad play-off’id, kuhu pääsevad kõiki esimese grupi seitse meeskonda ja teise grupi parim.

Korraldajate sõnul saavad kõik osalevad meeskonnad turniiril pidada vähemalt 21 kohtumist. Meistrivõistluste finaalmänguni loodetakse jõuda tuleva aasta aprillis.

Eeloleval laupäeval peetakse turniiril neli esimest mängu, milles lähevad vastamisi järmised võistkonnad: kell 11 mängivad Spordikool ja Suure-Jaani, kell 12.30 Paistu ja Kärstna, kell 14 Mõisaküla ja Pärsti ning kell 15.30 Hansa Ilutulestikud ning Aken ja Uks.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles