Kesklinna koolis alustab neli esimest klassi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Viljandi Kesklinna koolis alustab sellel aastal õppetööd neli esimest klassi, vähemalt üks klassitäis soovijaid oli jäänud ukse taha.

«Kui te tulite täna kooli, siis kindlasti te küsisite ema-isa käest mõne küsimuse,» pöördus avaaktusel kõige pisemate poole kooli direktor Aavo Soopa. «Miks see lind just seal korstna otsas istub? Miks päike maapinnale ei kuku? Miks Karlssonil katuselt ei olnud mobiiltelefoni? Tänasest päevast saate küsida neid küsimusi koolis. Kui olete jõudnud üheksandasse klassi, siis on väga paljudele küsimustele juba vastused selgeks saanud.»

Madis Timpson oli kohal nii Viljandi linnapea kui ka sama kooli vilistlasena. Teadmistehuviline linnapea kasutas ühtlasi juhust ning viis puupüsti täis saaliga läbi eksperimendi, millest selgus, et noorema vanusegrupi lapsed ootasid 1. septembrit oluliselt rohkem kui vanemad lapsed.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles