Paalalinna koolikell helises tavatus kohas

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Viljandi Paalalinna kooli pere pidas esimese koolipäeva aktust 1. septembril Viljandi lauluväljakul, sest kooli kodumajas käib parasjagu ulatuslik rekonstrueerimine.

«Alanud kooliaastal peame minema mööda linna laiali, osa on ühes, osa teises koolis, söökla hoopis kolmandas kohas,» rääkis avakõnes Paalalinna kooli direktor Aavo Palo. «Usun, et me saame ilusasti hakkama. Mul on väga hea meel, et meile tehti ruumid Kaare koolis ja ütlen väga suure aitähi ka Viljandi kinnisvaraametile, kes koos meiega suutis teha ühest büroohoonest koolihoone. Igal juhul tuleb huvitav kooliaasta ja ma usun küll, et see jääb meile kõigile meelde kui kõige põnevam kooliaasta meie elus üldse!»

Kooliperet tervitama tulnud Viljandi linnavolikogu esimees Helir-Valdor Seeder möönis samuti, et eesolev õppeaasta on Paalalinna koolile eriline.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles