Lasterikkad pered käisid koos kinos

Margus Haav
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lasterikkad pered käisid kooli alguse puhul ühiselt kinos.
Lasterikkad pered käisid kooli alguse puhul ühiselt kinos. Foto: Markus Sein

Lasterikaste perede liit koos Forum Cinemasega kutsusid pika suvevaheaja lõpu ja algava kooliaasta puhul kokku ligi 850 suurperede liiget, et ühise kinokülastusega sügishooajale vastu astuda.   

«Tänavused soojad ilmad tegid kindlasti seekordse suvevaheaja kõikidele lausa unustamatuks ja loodetavasti said ka lapsed suurema osa ajast värskes õhus ringi joosta. Ühise toreda kinokülastusega aitame ehk teha nüüd sügisele üleminekut lastele ja ka lastevanematele natukene kergemaks,» selgitas mittetulundusühingu Eesti Lasterikaste Perede Liit president Aage Õunap.  

Lasterikastele peredele mõeldud eriseansid toimusid Forum Cinemase Viljandi, Tallinna ja Tartu kinodes ning kohale tuli ligi 200 peret, milles kokku ligi 850 pereliiget.  

Forum Cinemases toimus eelmine niisugune suurperede kinokülastus juunis. Möödunud aasta jooksul toimus lasterikaste perede kinokülastusi Forum Cinemase kinodes kolm korda ning kinos käis 471 peret ehk tervelt 2125 suurpere liiget.

Seekord sai vaadata animatsiooni «Printsess ja draakon», mis räägib printsess Varvarast, kes avastab võluraamatu, mille abil saab ta minna Imedemaale. 

Forum Cinemas ja Eesti lasterikaste perede liit teeb koostööd alates 2014. aasta algusest. Ühiste ettevõtmistena on korraldatud kinokülastusi nii isade- ja emadepäeva, kui lastekaitsepäeva  puhul.

Eesti lasterikaste perede liit on loodud 1996. aastal eesmärgiga toetada lasterikkaid peresid Eestis. Organisatsioon koondab enda alla pered, kus lapsi on kasvamas neli ja enam, võrgustikku kuulub üle 10 000 inimese. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles