Käsipallimeeskond jõudis poolfinaali

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Elmo Riig / Sakala

Viljandi meeskond kaotas pühapäeval Eesti käsipalli karikavõistluste veerandfinaali korduskohtumises SK Tapale kahe väravaga, kuid pääses kahe mängu kokkuvõttes ikkagi poolfinaali.


Pühapäeval Tapa spordihoones kohtunud SK Tapa ja Viljandi HC vastasseisu võitsid 27:25 võõrustajad, ehkki viljandlased olid poolaja järel veel 15:10 eduseisus.

Väikesest allajäämisest hoolimata pääses Viljandi HC poolfinaali, sest kahe mängu kokkuvõttes osutus ta väravate vahega 58:53 paremaks.

Tapa meeskonnast oli pühapäeval resultatiivsem Aleksander Oganezov viie ja Viljani poolelt Robert Lõpp kaheksa tabamusega.

Pühapäeval aset leidnud karikavõistluste poolfinaalpaaride loosimine andis Viljandi vastaseks Viimsi/Tööriistamarketi, teises poolfinaalis kohtuvad Põlva ja HC Kehra.

Finaalistid selguvad kahe mängu tulemuste liitmisel. Esimesed mängud peetakse 7.—13. novembrini ja korduskohutimised eeloleva kuu neljandal nädalal. Viljandi ja Viimsi esimene kohtumine leiab aset Viljandi spordihoones, ent täpne mänguaeg on veel täpsustamisel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles