Ugala pani esimest korda oksjonile osa lavakujundusest

Margus Haav
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oksjonil oleva kuubiku ühel küljel on kunstmuruvaip, millele on kinnitatud kunsttaimed. Kaasa tuleb ka kuubiku sees olev laelamp, kuid pildil olevad potitaim, kott-tool ja vaip hinna sees ei ole.
Oksjonil oleva kuubiku ühel küljel on kunstmuruvaip, millele on kinnitatud kunsttaimed. Kaasa tuleb ka kuubiku sees olev laelamp, kuid pildil olevad potitaim, kott-tool ja vaip hinna sees ei ole. Foto: Heigo Teder

Ugala teater pani oksjonile modernse kuubiku, mis on pärit lavastusest «Nagu Soomes, aga veel parem» ja mis sobib näiteks kontorinurgaks, mängu- või aiamajaks. Ilmastikukindlaks muutmiseks tuleb seda veidi kõpitseda.

«Eks teatri varasemas ajaloos ole ikka ette tulnud oksjoneid, kuid nendest on osa saanud piiratud ring inimesi ehk siis külalised, kes on käinud mõnel Ugala teatri korraldatud peol või galaõhtul,» rääkis teatri avalike suhete juht Mari Nurk.

Nurk selgitas, et iga kavast maha läinud lavastuse kujunduse puhul kaalutakse, mida kujunduselementidega tulevikus teha annab – kas taaskasutada mõne järgneva lavastuse jaoks või maha kanda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles