Paistu kogudus saab uue õpetaja

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Allan Kährik
Allan Kährik Foto: Marko Saarm

Pühapäeval kell 16 algab Eesti Evangeelse Luterliku Kiriku (EELK) Paistu Maarja kirikus õpetaja Allan Kähriku tööle õnnistamine. Jumalateenistusel teenivad EELK Viljandi praostkonna praost Marko Tiitus, kes uut õpetajat kogudusele tutvustab, ja õpetaja Allan Kährik, kes peab Paistu kirikus oma esimese jutluse.

Paistu koguduse kauaaegne ja teenekas õpetaja Raivo Asuküla läks 2017. aastal pensionile ning vahepealsel ajal on kogudust teeninud praost Marko Tiitus.

Tartu ülikooli Viljandi kultuuriakadeemia pedagoogika assistendile Allan Kährikule on kiriku teenimisametisse naasmine hea võimalus rakendada kiriku heaks vahepealsetel aastatel erinevates haridusasutustes omandatud kogemusi.

Allan Kährik pühitseti EELK vaimulikuks 1997. aastal ning ta on teeninud mitmes Pärnu praostkonna koguduses, juhtinud EELK usuteaduse instituuti ning juhatanud TÜ Viljandi kultuuriakadeemia kultuurhariduse osakonda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles