Taisto liinibuss teeb Männimäel lisapeatuse

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PEETER KÜMMEL/SAKALA

1. novembrist muutub bussiettevõtte Taisto Viljandist läbi sõitva kaugliinibussi number 78 sõiduplaan. Tallinna—Viljandi—Valga—Antsla buss hakkab tegema uusi peatusi, nende seas Viljandis Männimäel.


«Buss hakkab peatuma lähemal nendele kohtadele, kus inimesed elavad, töötavad või käivad koolis,» ütles Taisto liinispetsialist Jan Landrat. «Kui seni tuli ühest linnast teise sõitmiseks minna kindlasti bussijaama, siis nüüd lisame peatusi ka elamurajoonidesse. See võimaldab bussiga liikuvatel inimestel aega kokku hoida.»

Landrati kinnitust mööda hakkavad kõik Tallinna, Viljandi ja Valga vahel sõitvad Taisto bussid Viljandis lisaks bussijaamale peatuma Männimäe peatuses.

Sama liini sõiduplaani lisandub peatus Harjumaal Kose-Ristil. «Samuti tekib edaspidi võimalus sõita Valgamaal Karjatnurme peatusesse, lisaks bussijaamadele peatume Tõrvas Riiska ja Valgas Kampuse bussipeatustes,» lisas Taisto liinispetsialist Jan Landrat.

Uueneva sõiduplaaniga saab tutvuda internetis www.taisto.ee või küsida lisainfot kliendiinfo telefonilt 1882.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles