Ringi ekselnud sõidulust andis endast märku alles lõpu eel

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Läinud nädala lõpul Lõuna-Eesti autorallil osalenud Kristo ja Raido Subi oma sõnul seal naudingut ei saanud, sest ei leidnud õiget sõidurütmi ja -tunnetust. Pilt on tehtud tänavu juulikuus peetud "Rally Estonial".
Läinud nädala lõpul Lõuna-Eesti autorallil osalenud Kristo ja Raido Subi oma sõnul seal naudingut ei saanud, sest ei leidnud õiget sõidurütmi ja -tunnetust. Pilt on tehtud tänavu juulikuus peetud "Rally Estonial". Foto: Marko Leesi

Reedel ja laupäeval sõidetud Lõuna-Eesti rallil omas klassis teise ja absoluutarvestuses 19. tulemuse kirja saanud Mulgi vallast pärit vennad Kristo ja Raido Subi enda esitusega rahule ei jäänud, ehkki koht absoluutarvestuses oli võrdlemisi soliidne.

Võistlusklassi EMV5 kuuluva Honda Civicuga sõitev Kristo Subi tunnistas, et asi jäi seekord suuresti tema viletsa tunnetuse taha. «Ei olnud mõnusat minekut. Sellist õiget ja head sõidutunnet ei leidnudki. Kui, siis alles viimasel katsel,» rääkis ta. «Sellise õige adrenaliinipaugu saingi üles alles võistluse lõpul.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles