Taavi Labi võitis Piiroja karikasarja

, Facebooki lehe «Veoautokrossi ajalugu» haldaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ehkki Taavi Labi (vasakul) tegi Piiroja autokrossi karikasarja viimasel osavõistlusel avarii ja seetõttu tulemust kirja ei saanud, kuulus talle sarja kokkuvõttes rahvakrossi klassi üldvõit.
Ehkki Taavi Labi (vasakul) tegi Piiroja autokrossi karikasarja viimasel osavõistlusel avarii ja seetõttu tulemust kirja ei saanud, kuulus talle sarja kokkuvõttes rahvakrossi klassi üldvõit. Foto: Kalle Allik

Laupäeval sai teoks Piiroja autokrossi karikasarja kuues, otsustav etapp. Kokku käis hooaja jooksul stardis 160 sportlast. Viljandlased olid esindatud rahvakrossis ning esiveoliste autode sprindi ja noorte arvestuses.

Edukamad oldi rahvakrossis. Taavi Labi pidi viimasel etapil avarii tõttu katkestama, ent sarja üldkokkuvõttes saavutas ta esikoha. Alles noorteklassi kuuluv Kevin Allik oli viimasel etapil teine ja kokkuvõttes kolmas. Etapil kolmanda koha välja sõitnud Rainis Tiri jäi sarja koondtabelis viiendaks.

Noorte sprindis kaasateinud Kevin Allik sai hoolimata sellest, et tal jäi üks etapp vahele, kokkuvõttes kolmanda koha.

Noormeeste masinaid ette valmistavad isad Alar Allik ja Rainer Tiri osalesid esiveoliste sprindis. Tiri saavutas viimasel etapil teise koha, mis kokkuvõttes andis talle 31 sportlase konkurentsis kuuenda tulemuse. Alar Allik, kes osales vaid neljal etapil, oli kokkuvõttes seitsmes.

Juba 13. oktoobril sõidetakse Viljandimaal Raassilla rajal Tarvastu autokrossisarja otsustav etapp.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles