Viljandi haigla ravijuhiks valiti doktor Mart Kull

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi haigla
Viljandi haigla Foto: Marko Saarm / Sakala

Viljandi haigla nõukogu kinnitas teisipäeval haigla juhatuse uueks liikmeks somaatilise ravi valdkonnas doktor Mart Kulli.

Uus haigla ravijuht on lõpetanud Tartu ülikoolis ravieriala ja omandanud reumatoloogi kutse. Filosoofiadoktori kraadi kaitses Mart Kull Tartu ülikoolis uurides D-vitamiini ja hüpolaktaasia mõju kroonilistele luuhaigustele.

Varem on Mart Kull töötanud reumatoloogina Tartu ülikooli kliinikumis ning on senini Tartu ülikooli teadur ja õppejõud. Teadustöö huvid on erinevate krooniliste haiguste tervisetulemit mõjutavate faktorite uurimine, samuti kroonilise valuga seisundite diagnoosimine ja hindamine. Tal on pikaajaline kogemus kliiniliste teadusuuringute valdkonnas.

Mart Kull alustab somaatilist ravi koordineeriva juhatuse liikme tööd 3. septembril.

Viljandi haigla juhatus on kolmeliikmeline. Juhatuse esimees Priit Tampere on ametis 2012. aastast ning vaimse tervise valdkonda juhib alates läinud aasta septembrist doktor Katrin Kaarma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles