Et detailplaneering kirjeldab maksimaalset võimalikku ehitusmahtu, mis on palju suurem kui uus haigla ja tervisekeskus vajab, tellis Viljandi haigla mahuanalüüsi, millest pärineb ka juuresolev illustratsioon. See ei ole siiski uue hoone eskiis. Milline hoone tegelikult välja nägema hakkab, selgub alles rahvusvahelise ideekonkursi käigus. Illustratsioonil on kujutatud vaade uue veetorni poolt.
Et detailplaneering kirjeldab maksimaalset võimalikku ehitusmahtu, mis on palju suurem kui uus haigla ja tervisekeskus vajab, tellis Viljandi haigla mahuanalüüsi, millest pärineb ka juuresolev illustratsioon. See ei ole siiski uue hoone eskiis. Milline hoone tegelikult välja nägema hakkab, selgub alles rahvusvahelise ideekonkursi käigus. Illustratsioonil on kujutatud vaade uue veetorni poolt. Foto: Sihtasutus Viljandi Haigla

Linnavalitsus on Viljandi uue haigla detailplaneeringu vastu võtnud ning see on avalikul väljapanekul. Lähiajal algatatakse ka rahvusvaheline arhitektuurikonkurss.

«Ilmselgelt seab väärikas asukoht Viljandis Jakobsoni ja Turu tänava vahel uuele hoonele kõrged nõudmised,» kirjutab tänase Sakala arvamusküljel Viljandi haigla juht Priit Tampere.

Kommentaarid
Copy