Laura Nurmsalu alustas Euroopa tiitlivõistlust isiliku rekordiga

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laura Nurmsalu alustas Euroopa meistrivõislusi eelringis püstitatud uue isikliku rekordiga.
Laura Nurmsalu alustas Euroopa meistrivõislusi eelringis püstitatud uue isikliku rekordiga. Foto: Marko Saarm / Sakala

Poolas Legnicas algasid teisipäeval vibulaskmise Euroopa meistrivõistlusted, kus Laura Nurmsalu püstitas naiste sportvibulaskmise eelringis uue isikliku rekordi 657 silma. Tulemus andis talle järgnevale duell-laskmisele neljanda asetuse ja otsepääsu 1/16 finaali.

Sportvibulaskmist alustas eelringis 84 naist. Eelvõistluse kaks edukamat olid Saksa koondislased Lisa Unruh ja Elena Richter, kes mõlemad said kirja tulemuse 665 silma.

Eesti naiste sportvibulaskmise kaks ülejäänud sportlast, Reena Pärnat korjas eelringist 629 silma ning oli selle tulemusega 32., Triinu Lilienthal oli tulemusega 605 silma 48. Võistkondlikult teenis Eesti naiskond üheksanda asetuse ning jätkab kolmapäeval võistlust 24. asetuse saanud Islandi esindusega.

Laura Nurmsalu jätkab individuaalselt 30. augusti hommikul, mil Legnicas lastakse duellide kolmandat ringi.

Teisipäeva õhtupoolikul alustasid Poolas võistlust sportvibulaskjad mehed. Viljandimaad esindab seal Martin Rist Vana-Võidu vibuklubist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles